ICT software, levering en onderhoud

Algemene omschrijving
Computers : Pot Computers & Kantoor levert sinds 1993 maatoplossingen in automatisering voor bedrijven en particulieren. U kunt bij ons terecht voor de levering, installatie en onderhoud van A-Merk en eigen merk PC's, servers, software, printers, randapparatuur en verbruiksmaterialen. Wij hebben een eigen Technische Dienst voor installatie en reparatie van PC's, laptops en printers. Tevens hebben wij een ruim aanbod aan gebruikte PC's, Laptop's, iPad's en printers.

Kantoor :
Naast de voorraad in onze winkel in Driebergen aan de Traaij 197 leveren wij op bestelling ruim 18.000 kantoorartikelen aan bedrijf en particulier. Alles op het gebied van supplies, kantoormateriaal, papier en schrijfwaren worden bij u bezorgd of kunt u afhalen in onze winkel. Bij een bestelling van € 75 of meer bezorgen wij deze geheel gratis! Uiteraard kunt u uw bestelling in de winkel zonder kosten afhalen. bel of mail ons voor een prijsopgave.

Data Recovery :
Bent u bestanden kwijt?
Maakt uw harde schijf tikkende geluiden?
Bij Pot Computers & Kantoor bent u
aan het goede adres. Wij leveren data
recovery diensten aan zowel
bedrijven als particulieren. Bel of mail
ons vrijblijvend voor een gratis advies.

Specialismen
Nieuwe en gebruikte PC's, laptops en iPads.Reparatie van laptop's, PC's en printers. Datarecovery. Kantoormeubilair. Kantoorartikelen. Ink- en Tonercartridges. Papier en papierwaren.

Zoekwoorden
computer reparatie printer laptop notebook HP Herwlett PackardAcer DELL Fujitsu Lenovo Canon Brother kantoorartikelen meubilair bureaustoel kantoorvakhandel papier printer

Capaciteit
01-10

Oprichtingsjaar
1993