Disclaimer

Door deze webpagina's te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden.

De website en alle onderdelen ervan, met uitzondering van de externe links, worden beheerd door Stichting Brede Kijk op Werk in opdracht van gemeenten. Teksten mogen overgenomen worden met bronvermelding.

Stichting Brede Kijk op Werk is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of uit de onmogelijkheid de website te kunnen raad plegen.

Deze website bevat links naar websites en bestanden die door and ere partijen dan Stichting Brede Kijk op Werk worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Stichting Brede Kijk op Werk heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Stichting Brede Kijk op Werk, 2018